Известие

Collapse
No announcement yet.

едно питане ... 146 TS 1,8 да или не ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Защото не взимаш 3000 евро заплата. Ако живееш в чужбина и взимаш една г/д нормална заплата ще си купуваш коли на лизинг и на 5,6 години ще ги сменяш,ще караш с бензин за едно евро примерно както е в испания,пътищата ще ти са ок и ще сменяш само консумативи.Ама българина щото е беден и затова форума е пълен с теми от сорта "Чудя се" или "казаха ми че италянките много се чупели и мн горели и нз си к'во.
    Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
    За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!

Comment

Първоначално публикувано от zaryto
      Защото не взимаш 3000 евро заплата. Ако живееш в чужбина и взимаш една г/д нормална заплата ще си купуваш коли на лизинг и на 5,6 години ще ги сменяш,ще караш с бензин за едно евро примерно както е в испания,пътищата ще ти са ок и ще сменяш само консумативи.Ама българина щото е беден и затова форума е пълен с теми от сорта "Чудя се" или "казаха ми че италянките много се чупели и мн горели и нз си к'во.
      Баш истината

Нещо като, Папуа и Нова Гвинея сме, пък Алфите били лоши
      ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
      sigpic
      ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

ме да така е просто такава ни е даржавата нямам какво да питам изтриите темата и мерси за мненията :P

Comment

[quote=Nasko_77]
          Първоначално публикувано от "Sergey_gigov":1a90rrif
          Първоначално публикувано от zaryto
          Най-добре лачената мадама в наточената Алфа! Ама ти тряяя две илядо лееа заплата
          ба кажи речи и с толкова не става - най накрая мацката остава ма алфата се чупи
          Ма тва щот е Алфа или щото... просто е втора мотика [/quote:1a90rrif]

бе де да знам кой поред селскостопанско сечиво е ма ми писна да наливам в бездънната яма
          alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Добре,
            а аз да попитам - колко трябва да бъде заплатата на човек, за да може да си позволи най-евтината алфа - 145 - да я поддържа?
            Не по - малко от ... ?

Ако поддръжката е колкото на 2 голфа - добре, щото голфът е толкова грозен, горкия, никакви шансове няма да стане първенец в изложба...

sigpic
            Alfa 145 1.6 - едно червено бонбонче!
            Fiat Ritmo 1984 - непретенциозен
            Fiat 125 1977 - а бяхме млади!

Comment

Първоначално публикувано от Sergey_gigov
              по дяволите - вече не искам да съм ценител -- тая пущиня ми направи черна дупка в джоба
              Като ти видях колата последния път имаше черна дупка и под капака
              Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
              Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
              Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
              Mercedes Benz A170 CDI FL '01
              Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Re: алфа

Първоначално публикувано от kajoooo
                ALFA ROMEO се взима със СЪРЦЕ!
                Виждаш я за първи път и се влюбваш в нея!
                Мислиш си за това колко гори и колко са и скъпи частите, А като се качиш във нея просто забравяш за всичко и ти е страшно кеф
                КОЛА ЗА ЦЕНИТЕЛИ

Еиии сектанти като се замисля и моята история е същата.Инак какво да ти кажа и аз пич като гледам как е тръгнало май и ти си потенциален сектант!
                Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
                FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от acko88
                  Първоначално публикувано от Sergey_gigov
                  по дяволите - вече не искам да съм ценител -- тая пущиня ми направи черна дупка в джоба
                  Като ти видях колата последния път имаше черна дупка и под капака
                  а тая я зациментирахме вече я няма
                  alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Re: едно питане ... 146 TS 1,8 да или не ?

Първоначално публикувано от Ivan_ivanov
                    "евала купих си железен автомобел, само горево и консумативи и си карам и сам доволен "
                    -----------------------------------------------------------------------------------------

нито сом чул някои да реве от тази марка
                    На първото - няма такъв автомобил!Който ти го казва, значи не обръща внимание на дребните пробеми по колата, налива и кара.Колата дрънчи реве, а как върви - т'ва е друг въпрос.

На второто - Аз пък не съм чул никой да казва - тая кола върви
                    Alfa Romeo 159 1.9 16V SW

Comment

Working...
                    X